Tuesday, February 12, 2013

O nama

Dobrodošli na web prezentaciju firme Alfa plast. Nalazimo se u Novoj Pazovi u ulici Vojvode Stepe br.1
Funkcionisanje današnjeg preduzeća Alfa plast datira jos od 21.6.1968. godine kada je osnovana mala zanatska radionica za injekciono brizganje predmeta od plastičnih masa.Firmu pod nazivom „Metalo-plastičarska radnja Vučetić“ osnovao je gospodin Kosta Vučetić. Početkom 1980.godine firma menja naziv u „Alfa plast“ i prelazi u vlasništvo Stojanović Željka. Pocetkom 2012.godine firma pravi zaokret u svom poslovanju zahvaljujuci Željkovom nasledniku Marku Stojanoviću. Menja se komplet korporativni identitet firme. 

Alfa Plast je aktivni proizvođač robe namenjene za snabdevanje iz oblasti građevinskog materijala, vodovoda, elektromaterijala, i ostalih materijala po potrebi.(prerada plasticnih masa brizganjem i ekstrudiranjem)

Alfa Plast odlikuju odvažnost u vizijama, inovacije i investicije kao i brze odluke i kreativnost zaposlenih.

Mi stavljamo naše potrošače u centar našeg poslovanja. Oni su smisao i cilj našeg razmišljanja i delovanja.Našu budućnost gradimo na temeljima porodičnog posla.Cenimo kontinuitet naše svrhe i Vizije zasnovane na našoj dugačkoj istoriji uspeha i snažnom fokusu na naše Vrednosti.

Obećanje naše robne marke Alfa plast jeste: "Biti prvi".                                                                 

To se ne odnosi samo na vrhunske proizvode i usluge. Taj slogan predstavlja našu uspešnu korporativnu istoriju i ambiciozne ciljeve za budućnost.


Alfa plast
      Be The first ...
      
Flag Counter